• Op werkdagen voor 14:00 besteld, volgende dag in huis
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retouren
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf € 99,-
  • Grootste assortiment tweedehandsmateriaal
0
0% of 100
uit 2576 reviews

Retouren van artikelen

Retouren

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. We willen u vragen altijd uw naam en bestelnummer te vermelden bij het retourneren van het artikel. Een artikel mag ongebruikt altijd retourgezonden worden, u mag het artikel thuis beoordelen/gebruiken zoals u dat bij ons in de winkel mogelijk zou zijn. Indien er meer mee is gedaan dan wat u bij ons in winkel zou doen dan bent u voor de waardevermindering aansprakelijk.

Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we garantie-pagina. U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren.

 

Retouren binnen Nederland

Retourzendingen kunt u gratis verzenden via DHL. Op enkele uitzonderingen na (zoals bijvoorbeeld Onderhoud, Repatie, decoderinbouw en speciaal bestelde (reserve) onderdelen) kunt u bij MARNAN.eu de gekochte artikelen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst, kosteloos retourneren. Wij vergoeden het volledige aankoopbedrag en de gemaakte verzendkosten indien het artikel ongeschonden is.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren degelijk verpakt, zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug, vergezeld van een bewijs van aankoop (zoals: kopie factuur/pakbon). Voeg bij uw retourzending het ingevulde Wettelijke Herroepingsformulier bij. U kunt het formulier hier downloaden.
Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden.

U kunt uw retourzending/ontbinding van de aanschaf ook via email van te voren aanmelden of door het Wettelijke Herroepingsformulier aan ons toe te zenden. Na aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het artikel te retourneren zodra wij deze bevestigd hebben.

Heeft u een retour meld hem dan aan via ons retourportaal houd uw trackingsgegevens bij de hand van de heenzending of pakketnummer op de verzenddoos.

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice via het contactformulier. Ook als u na de 30 dagen wilt retour sturen neem contact op met onze klantenservice.

Als u een pakket op het postkantoor afgeeft, ontvangt u een verzendbevestiging voorzien van een 3S-nummer. Bewaar dit bewijs zorgvuldig. Het is mogelijk dat wij hier in een later stadium om vragen.

Retouren vanuit overige landen

Het is niet mogelijk om een artikel vanuit het buitenland via ons retourportaal terug naar Nederland te sturen. Neemt u in dat geval contact op met onze Klantenservice.

Verkeerd artikel ontvangen

Mocht u per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om het binnen 30 dagen na ontvangst retour te sturen. Aan deze retourzending zijn geen kosten verbonden. Om te achterhalen waarom u een ander artikel heeft ontvangen, is het belangrijk dat u op de achterkant van de factuur aangeeft wat de reden van retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen. Stuur het artikel kosteloos naar:Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering

Conform de Algemene Voorwaarden van de Thuiswinkel Organisatie storten wij het volledige aankoopbedrag inclusief de betaalde verzendkosten binnen 14 dagen terug naar uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat wij het product hebben ontvangen, of tot het moment u heeft aangetoond het product te hebben teruggestuurd, al naar gelang welk moment eerder valt.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem contact met ons op.

Terug